Skip to main content

Din pålitelige partner for IT-utvikling i Oslo

Ekspertise, innovasjon og lidenskap i hjertet av våre IT-løsninger

Trenger du en dyktig IT- konsulent til ditt team?

I over 20 år har vi levert dyktige senior konsulenter til kunder som NAV, Skatteetaten, DNB og Schibsted. Vi spesialiserer oss på å levere svært dyktige utviklere som jobber godt i team.

Hvem er vi

Siden 2001 har JProfessionals vært opptatt av å tilby banebrytende IT-utviklingsekspertise. Teamet vårt består av over 60 konsulenter med i gjennomsnitt 20 års erfaring, og vi brenner for å skape førsteklasses IT-løsninger. Hos JProfessionals kombinerer vi vår kjærlighet til teknologi med en kvalitetsfokusert tilnærming for å gjøre IT-utfordringene dine til suksess.

Noen av kundene våre

logo av posten
logo av skatteetaten
logo av nav

Skreddersydde IT-løsninger for din virksomhet

  • Fullstackutviklere — Java, kotlin, React, Redux, Angular, Vue, Node.js, TypeScript, Elastic, Solr, Docker, Spring, Spring Boot, Hibernate,...

  • Sosiale utviklere — Konsulenter med sosiale antenner som alltid er godt likt blant kollegaer og ledere

  • Egenskaper — Få inn nysgjerrige, kunnskapsrike og delingsvillige konsulenter som drar opp teamet ditt.

  • Kvalifikasjoner — Solid utdannelse og noen års erfaring - alle konsulentene har vært ute i lignende oppdrag tidligere

Vi tar gjerne en prat for å avdekke dine behov og snakke om hvordan vi kan løse dine utfordringer.

Steinar Hansen
CEO
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

T: 906 83 146 

Roger Slaaen
COO
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

T: 934 45 707 

"Innovasjon gjennom samarbeid og ekspertise - hos JPro utnytter vi teknologiens kraft til å åpne opp for nye muligheter og levere løsninger som driver virksomheter inn i fremtiden."

Innledning til JPros teknologiske bredde

Oppdag JPro - der innovasjon møter erfaring. Vårt team, ledet av erfarne seniorutviklere, besitter en dyp mestring av en rekke teknologier. Utover Java, utmerker vi oss i .NET, Python og frontend-teknologier som React og Angular. Vår tilnærming handler ikke bare om koding; det handler om å utnytte teknologiens fulle potensial for å skape innflytelsesrike løsninger.

Dybden i våre teknologiske ferdigheter

Våre seniorutviklere er mer enn bare kodere; de er arkitekter av moderne digitale landskap. Med ekspertise innen skyteknologi, maskinlæring og dataanalyse, bringer de et hav av kunnskap til hvert prosjekt. Enten det er utvikling av komplekse server-side applikasjoner eller å skape elegante, responsive frontend-design, er vårt team rustet til å takle de mest krevende utfordringene.

Hvorfor senioritet teller i teknologi

Hos JPro tror vi at erfaring er innovasjonens grunnstein. Våre seniorutviklere bringer ikke bare teknisk ekspertise, men også strategisk innsikt, og sikrer at hver løsning ikke bare er teknisk lyd, men også i tråd med forretningsmål. De veileder våre yngre talenter, og fremmer en kultur for kontinuerlig læring og innovasjon.

Skreddersydde løsninger på tvers av bransjer

Vi jobber ikke bare på tvers av teknologier; vi anvender dem på tvers av ulike bransjer. Fra finans til helsevesen, våre løsninger er skreddersydd for å møte de unike utfordringene i hver sektor. Våre seniorutviklere jobber tett med kundene for å forstå deres spesifikke behov, og sikrer at våre løsninger ikke bare er teknologisk avanserte, men også bransjerelevante.

Samarbeid med JPro

Begynn en reise av teknologisk transformasjon med JPro. Vårt mangfoldige ferdighetssett, forankret av våre seniorutviklere, er klart til å bringe dine prosjekter til liv. La oss samarbeide for å skape løsninger som driver din virksomhet fremover i den digitale æraen.