Skip to main content
12. oktober 2021 | Livet i JPro

Jubileum - ti år i JPro

1. september 2011 hadde Tore Engvig sin første dag i JProfessionals. Hvordan var oppstarten?

Hvordan var oppstarten i JPro?

Jeg kjente Steinar, Rune og Runar fra før. Intervjuet var hjemme på loftet hos Ingebrigt sommeren 2011. Stemningen var trivelig. 

Det var fint å komme inn i en bedrift med færre ansatte og mer langvarige oppdrag. Det førsteoppdraget mitt var hos Verdipapirsentralen. Der var jeg på flere prosjekter, til sammen et år. Etter det var jeg hos Skatteetaten i seks år. Jeg ønsket å jobbe med GRID (Hazelcast) og det fikk jeg muligheten til der. Det viste seg imidlertid at det ikke var den riktige løsningen for Skatteetaten.

Hva tenker du om utviklingen som har vært i bransjen de siste ti årene?

I Oslo så har utviklere en veldig sterk kultur for å være flinke. Det er fint, men det er viktig å huske på at det som er beste praksis i dag fort kan bli noe vi ler av eller skjemmes over om noen år. Utviklingen skjer fort og ting vi synes er svært bra i dag har vi ikke nødvendigvis det samme synet på om 5-10 år. Jeg savner ikke releaseplaner og overleveringsdokumenter.  

Hva liker du å gjøre når du ikke jobber?

På fritiden er jeg alltid på jakt. Som leder i Oslo jeger og fisk med 1700 medlemmer går det fort litt tid til frilufts relaterte aktiviteter som ikke er aktiv jakt også.

Tore har mottatt en slipsnål for å markere anledningen. 

Vi takker for de siste ti årene og ser frem til de neste ti!

Livet i JPro

TIL TOPPEN