JavaZone 2022

Etter to år med avlysninger, isolasjon og pandemi var det fint å endelig få møte opp på et fysisk JavaZone igjen. 3000 spente mennesker møtte opp i Oslo spektrum for å se foredrag, delta på aktiviteter og spise god mat. Vi monterte en legovegg på vår stand og la frem 20 000 brikker. 

Bidragsyterne kunne melde seg på konkurranse for å vinne en helg på firmahytta vår på Hafjell. Responsen var overveldende! Veggen engasjerte og mange bidro. 

 

 

 

 

Vil du også dra på hytta? Bli ansatt! Her kan du se mer om oss og hvordan det er å jobbe i JPro.

Våre ansatte har stor grad av frihet når det gjelder valg av oppdrag. Vi ønsker å være et godt sted for gode utviklere. Som ansatt i JPro er du en del av en familievennlig bedrift som prioriterer trivsel, velferd og helse for de ansatte. Hvert år drar vi på utenlandstur sammen om høsten og på familietur i mars. Vi arrangerer ofte fagsamlinger hvor vi er sammen hele dagen for å lære noe nytt før vi har en sosial aktivitet og middag. Om sommeren samles vi på sommerfest sammen med familiene våre for hyggelige aktiviteter, god underholdning og god mat. 

JPro drar på tur hvert år.

 

Hver vinter drar vi på familietur sammen.

 

Kontakt oss gjerne om du ønsker å bli en del av JPro.

Navn *
E-post *
Emne
Din melding

Vi utvikler Norges IT-fremtid

Kontakt oss

Telefon +47 906 83 146

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Rebel

Universitetsgata 2

0164 Oslo

Miljøfyrtårnsertifisert siden 2015

ISO 9001:2015 sertifisert siden 2023

En del av overhuset hvit

Copyright © 2019 JProfessionals AS | Personvern