Har dere behov for gode utviklere?


Vi elsker teknologi og koding - og spesialiserer oss på å levere dyktige konsulenter til utviklings- og arkitekturoppgaver hos våre kunder.

Med oss får du en fullstack-tjenesteleverandør som har knalltro på synergien mellom fornøyde ansatte, gode tekniske løsninger og fornøyde kunder.

Vi kan tilby noen av landets beste utviklere og arkitekter. Våre konsulenter er eksperter innen sine felt. Vi har kompetanse på backend, frontend og fullstackutvikling, men med fokus på java-plattformen backend. Konsulenter fra JPro jobber typisk som ressurser i team hos kunder, og har bistått med ekspertkompetanse i mange av de store prosjektene i landet de siste årene.

I 2001 startet to av oss JProfessionals. I dag er vi blitt over 50 konsulenter. Vi fokuserer på å være et fantastisk sted for svært dyktige utviklere, derfor trives våre ansatte godt hos oss. 

 Vi arbeider i de fleste teknologier man møter på i dagens systemer. 

  • Backend: Java, Kotlin, Spring, Spring Boot, skyteknologier (AWS, GCP, Azure), mikrotjenestearkitektur, REST, SQL- og No-SQL-databaser, byggesystemer, ymse applikasjonsservere, virtualisering, Docker, Kubernetes og mye mer. 
  • Frontend: React, Redux, Angular, Vue, JavaScript, TypeScript, CSS, SCSS, Less, Node, Responsive Design, Webpack, ++.
  • Metodikker: TDD, DDD, Agile utvikling, Kanban, Scrum, DevOps, ++.

 

Kontakt oss 

Send oss en melding med en kort beskrivelse av ditt behov så tar vi kontakt med deg så snart vi kan for å gi deg et uforpliktende tilbud.

Navn *
E-post *
Melding *
Send inn

Prosjektreferanser

IT-løsninger er sentrale kjernefunksjoner i dagens samfunn. Til det trenger man robust kode og løsninger som kan videreutvikles. Vi bidrar i de store prosjektene hos våre kunder og forenkler komplekse arkitekturer.

Kartverket

Utviklere fra JPro har bistått Kartverket med arkitektur og utvikling av flere systemer innen eiendom og tinglysing.

Oslo Børs

Utviklere fra JPro har bistått VPS med arkitektur, utvikling og forvaltning av deres systemer siden 2009.

Schibsted

Vi arbeider med sikker drift og videreutvikling av salg og kundeprogrammene hos Schibsted sine norske aviser.

Vi utvikler Norges IT-fremtid

Kontakt oss

Telefon +47 906 83 146
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Rebel

Universitetsgata 2

0164 Oslo

Miljøfyrtårnsertifisert siden 2015

En del av overhuset hvit

Copyright © 2019 JProfessionals AS | Personvern