Skip to main content

Fornøyde ansatte, fornøyde kunder

Gode tekniske
løsninger

JProfessionals

Vår kompetanse

Vi elsker teknologi og koding - og spesialiserer oss på å levere dyktige konsulenter til utviklings- og arkitekturoppgaver hos våre kunder. 

Trenger du ekstra ressurser til et prosjekt eller skal du utvikle en ny tjeneste? Våre konsulenter hjelper bedrifter å lykkes med omstillinger og digitale transformasjoner. Vi leier ut enkelthoder eller prosjektteam.

JPro er en fullstack-tjenesteleverandør som leverer tjenester på både frontend og backend. Våre konsulenter har lang fartstid i bransjen og en sterk CV, med god kjennskap til nye teknologier og erfaringen som trengs for å finne de beste løsningene på dine utfordringer. 

Vi utvikler Norges IT-fremtid

IT-løsninger er sentrale kjernefunksjoner i dagens samfunn. Det er ikke tvil om at det meste kommer til å gå digitalt. Til det trenger man robust kode og løsninger som kan videreutvikles. Vi bidrar i de store prosjektene hos kunder som NAV, Skatteetaten og politiet, og forenkler komplekse arkitekturer.

Hos JPro får du svært dyktige og intelligente hoder som stadig gjennomfører tiltak for kompetanseheving og som har store og komplekse bedrifter som oppdragsgivere. Som arkitekter foretrekker vi å bli litt “skitne på henda” ved å ha oversikt i kodebasen samtidig som vi ser de store linjene.

Vi kan lage fine lysbilder, men vi har innsett at det er koden som er det sentrale i leveransen vår og som forteller sannheten om hvordan arkitekturen i systemet ser ut. Det er en kunst å lage kode som er lett å gjenbruke og utvide, men heldigvis er vi veldig gode på akkurat det. 

Med JPro får du

  • Dyktige konsulenter
  • En god samarbeidspartner
  • Et nytt perspektiv
  • Trygghet og kunnskap

Våre konsulenter velger selv oppdragsgiver, noe som sørger for at de velger et oppdrag som de synes er interessant å gå til hver dag. Å leie inn en konsulent gir også bedriften nye perspektiver og kunnskap. Vi legger til rette for kompetanseoverføring slik at dine ansatte også vil heve sin kompetanse gjennom prosjektet.

Vi arbeider i de fleste teknologier man møter på i dagens systemer. 

  • Backend: Java, Kotlin, Spring, Spring Boot, skyteknologier (AWS, GCP, Azure), mikrotjenestearkitektur, REST, SQL- og No-SQL-databaser, byggesystemer, ymse applikasjonsservere, virtualisering, Docker, Kubernetes og mye mer. 
  • Frontend: React, Redux, Angular, Vue, JavaScript, TypeScript, CSS, SCSS, Less, Node, Responsive Design, Webpack, ++.
  • Metodikker: TDD, DDD, Agile utvikling, Kanban, Scrum, DevOps, ++.

JProfessionals ønsker å være et sted for dyktige konsulenter og utviklere. Vi sitter plassert i forskjellige bedrifter, enten som enkeltkonsulent eller i team, men samles flere ganger i året i JPro-ånden og sørger for faglig og sosialt påfyll. 

Våre konsulenter har høyere utdanning eller kompenserende relevant arbeidserfaring, men det viktigste, etter vår mening, er evnen til kreativ og abstrakt tenkning. Det er der du finner de nye løsningene.