Skip to main content

IT Konsulenter - JProfessionals

Våre tjenester

JProfessionals

Vi spesialiserer oss på å levere dyktige utviklere og arkitekter. Våre konsulenter er spesialister innen sine felt og sitter helst sammen med kunden.

Vi elsker teknologi og koding - og spesialiserer oss på å levere dyktige konsulenter til utviklings- og arkitekturoppgaver hos våre kunder.

Trenger du ekstra ressurser til et prosjekt eller skal du utvikle en ny tjeneste? Våre konsulenter hjelper bedrifter å lykkes med omstillinger og digitale transformasjoner. Vi leier ut enkelthoder eller prosjektteam.

  • Seniorkonsulent backend
  • Seniorkonsulent frontend
  • Seniorkonsulent fullstack
  • Arkitekt
  • Tech lead
JPro grafisk gode løsninger

Hva gjør oss unike?

Integrerte konsulenter

Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og en "one-size-fits-all"-tilnærming sjelden fungerer. Derfor tilpasser våre konsulenter seg din bedriftskultur, arbeidsmetodikk og teknologiske stack for å tilby en tjeneste som er virkelig integrert. De vil jobbe side om side med dine ansatte, på din lokasjon, og oppleves som en naturlig del av teamet ditt.

Eksperter som blir en del av ditt team

Vi har dyktige konsulenter som har lang erfaring med å arbeide tett integrert med ulike organisasjoner, fra NAV og Skatteetaten til private sektorer. Teknologiene vi arbeider med inkluderer, men er ikke begrenset til:

Backend

Java, Kotlin, Spring, Spring Boot, Quarkus, Kafka, skyteknologier som AWS, GCP, Azure, REST, Kubernetes og mer.

Frontend

React, Redux, Angular, Vue, JavaScript, TypeScript, CSS, SCSS, Less, Node, Responsive Design, Webpack, ++, og mer.

Metodikker

TDD, DDD, Smidig utvikling, Kanban, Scrum, DevSecOps, og mer.

Selv om vi er dypt involvert i kodebasen, ser vi også de større linjene. 

Vi forstår at kode er en viktig del av en større arkitektur, og vi tar derfor tid til å forstå våre kunders forretningsmål.

Hos JProfessionals får du:

  • Dyktige konsulenter: våre eksperter er spesialister innen sine felt.

  • En god samarbeidspartner: vi bygger relasjoner med våre kunder for å sikre at vi forstår deres unike behov.

  • Et nytt perspektiv: våre konsulenter bringer ny innsikt til dine prosjekter.

  • Trygghet og kunnskap: med vår hjelp kan du føle deg sikker på at ditt prosjekt vil bli godt ivaretatt.

Personlig og profesjonell
utvikling

En av våre styrker er vår tilnærming til kontinuerlig kompetanseheving. Vi setter en høy standard for utdanning og erfaring, men vi setter enda større pris på evnen til kreativ og abstrakt tenkning. Det er her de virkelige innovasjonene finner sted.

Om du trenger å skalere opp teamet ditt, implementere en ny teknologisk løsning, eller gå gjennom en digital transformasjon, er JProfessionals partneren du trenger. Våre konsulenter vil bli en integrert del av ditt team, og hjelpe deg med å drive din bedrift fremover. Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Sammen med våre kunder utvikler vi gode løsninger

JPro har en betydelig portefølje med store og komplekse virksomheter som oppdragsgivere, inkludert NAV, Skatteetaten og Schibsted. Dette gir oss et solid fundament for å tilby løsninger som ikke bare fungerer, men som også kan skaleres og utvikles over tid.

På jobb med JPro

Les om prosjektene