Skip to main content

IT Konsulenter - JProfessionals

Våre tjenester.

Vi tilbyr

JPro tilbyr et spekter av ekspertise innen utvikling og arkitektur.


Med et lidenskapelig forhold til teknologi, streber vi etter å levere dyktige konsulenter som er spesialister i sine felt.

Vårt team, bestående av erfarne utviklere og arkitekter, arbeider tett med kundene for å sikre suksess i både digitale transformasjonsprosesser og utviklingsprosjekter.

Enten du trenger individuelle ressurser eller et fullt prosjektteam, er våre konsulenter utstyrt for å hjelpe din bedrift å navigere i den digitale æraen.

JPro grafisk gode løsninger

Våre tjenester.

ikon for backend-utvikling JPros tjenester

Backend-utvikling

JPro utvikler robuste backend-systemer med fokus på skalerbarhet og integrasjon. Våre erfarne utviklere sikrer systemer som møter dagens behov og er klare for fremtidens utvikling.

ikon for frontend-utvikling JPros tjenester

Frontend-utvikling

Med omfattende erfaring, tilbyr JPro avanserte frontend-løsninger. Vårt team av spesialister bruker den nyeste teknologien for å skape brukervennlige og engasjerende grensesnitt.

Ikon for fullstack-utvikling JPros tjenester

Fullstack-utvikling

Ved å kombinere frontend og backend-ekspertise, leverer JPros fullstack-utviklere effektive og helhetlige løsninger som reduserer kostnader og øker kvaliteten på leveransene.

ikon for tech-lead JPros tjenester

Tech Lead

JPros Tech Leads er tekniske strateger som sikrer at prosjektteamene leverer høykvalitets kode og løsninger som er i tråd med både kundens mål og de nyeste teknologitrendene.

ikon for IT-arkitekt JPros tjenester

Arkitekt

Våre arkitekter utformer fundamentet for fremtidssikrede IT-systemer, med dybdekompetanse i å skape skalerbare og sikre arkitekturløsninger som støtter kundens vekst og innovasjon.

Hva gjør oss unike?

Integrerte konsulenter.

Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og en "one-size-fits-all"-tilnærming sjelden fungerer. Derfor tilpasser våre konsulenter seg din bedriftskultur, arbeidsmetodikk og teknologiske stack for å tilby en tjeneste som er virkelig integrert. De vil jobbe side om side med dine ansatte, på din lokasjon, og oppleves som en naturlig del av teamet ditt.

Eksperter som blir en del av ditt team.

Vi har dyktige konsulenter som har lang erfaring med å arbeide tett integrert med ulike organisasjoner, fra NAV og Skatteetaten til private sektorer. Teknologiene vi arbeider med inkluderer, men er ikke begrenset til:

Faglig dyktige og profesjonelle utviklere.

En av våre styrker er vår tilnærming til kontinuerlig kompetanseheving. Vi setter en høy standard for utdanning og erfaring, men vi setter enda større pris på evnen til kreativ og abstrakt tenkning. Det er her de virkelige innovasjonene finner sted.

Om du trenger å skalere opp teamet ditt, implementere en ny teknologisk løsning, eller gå gjennom en digital transformasjon, er JProfessionals partneren du trenger. Våre konsulenter vil bli en integrert del av ditt team, og hjelpe deg med å drive din bedrift fremover. Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Selv om vi er dypt involvert i kodebasen, ser vi også de større linjene. 

Vi forstår at kode er en viktig del av en større arkitektur, og vi tar derfor tid til å forstå våre kunders forretningsmål.

Sammen med våre kunder utvikler vi gode løsninger.

JPro har en betydelig portefølje med store og komplekse virksomheter som oppdragsgivere, inkludert NAV, Skatteetaten og Schibsted. Dette gir oss et solid fundament for å tilby løsninger som ikke bare fungerer, men som også kan skaleres og utvikles over tid.

Hos JProfessionals får du:

  • Dyktige konsulenter: våre eksperter er spesialister innen sine felt.

  • En god samarbeidspartner: vi bygger relasjoner med våre kunder for å sikre at vi forstår deres unike behov.

  • Et nytt perspektiv: våre konsulenter bringer ny innsikt til dine prosjekter.

  • Trygghet og kunnskap: med vår hjelp kan du føle deg sikker på at ditt prosjekt vil bli godt ivaretatt.

Vil du vite mer?
Kontakt oss

Vi tar gjerne en prat for å avdekke dine behov og snakke om hvordan vi kan løse dine utfordringer.

Steinar Hansen JPros CEO - profile bildet
Steinar Hansen
CEO
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

T: 906 83 146 

Roger Slaaen JPros COO - profile bildet
Roger Slaaen
COO
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

T: 934 45 707