Seniorkonsulent

Anton Fofanov

Anton er en dyktig og engasjert utvikler med over 6 års erfaring i nyutvikling, vedlikehold og videreutvikling av store komplekse løsninger. Han brenner for faget og er flink til å holde seg oppdatert. De siste årene har han fokus på java-utvikling med domene-drevet design, containerisation og Amazon skytjenester.

Hos Vy-gruppen samarbeidet Anton med konsulenter fra et annet konsulentselskap for å sette opp sammen en ny plattform for mobilitet og reiseliv. Plattformen er bygd på Amazon skytjenester og er tilgjengelig først til interne systemer og blir senere åpnet til eksterne samarbeidspartnere.

Som konsulent i Bouvet jobbet Anton tett med Oslo kommune Helseetaten for å videreutvikle deres saksbehandlingssystem, integrere systemet med www.nav.no og utvide testdekkning av kildekoden med bruk av syntetiske testdata.

Tidligere har Anton vært en del av et stort utviklingsteam i Sportradar AS. Der jobbet han med både nye og legacy-type prosjekter innen sport og betting som hovedsakelig gikk på behandling av betting statistikk samlet i distribuerte databaser eller levert i sanntid via ulike kanaler og i ulike former.

Anton er en kreativ, positiv og løsningsorientert konsulent som håndterer stress godt. Han tilegner seg raskt ny kunnskap og er vant til å sette seg raskt inn i nye problemstillinger.

Vi utvikler Norges IT-fremtid

Kontakt oss

Telefon +47 906 83 146

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Rebel

Universitetsgata 2

0164 Oslo

Miljøfyrtårnsertifisert siden 2015

ISO 9001:2015 sertifisert siden 2023

En del av overhuset hvit

Copyright © 2019 JProfessionals AS | Personvern