Skip to main content
Anton Fofanov

Seniorkonsulent

Anton Fofanov


Anton er en dyktig og engasjert utvikler med over 6 års erfaring i nyutvikling, vedlikehold og videreutvikling av store komplekse løsninger. Han brenner for faget og er flink til å holde seg oppdatert. De siste årene har han fokus på java-utvikling med domene-drevet design, containerisation og Amazon skytjenester.

Hos Vy-gruppen samarbeidet Anton med konsulenter fra et annet konsulentselskap for å sette opp sammen en ny plattform for mobilitet og reiseliv. Plattformen er bygd på Amazon skytjenester og er tilgjengelig først til interne systemer og blir senere åpnet til eksterne samarbeidspartnere.

Som konsulent i Bouvet jobbet Anton tett med Oslo kommune Helseetaten for å videreutvikle deres saksbehandlingssystem, integrere systemet med www.nav.no og utvide testdekkning av kildekoden med bruk av syntetiske testdata.

Tidligere har Anton vært en del av et stort utviklingsteam i Sportradar AS. Der jobbet han med både nye og legacy-type prosjekter innen sport og betting som hovedsakelig gikk på behandling av betting statistikk samlet i distribuerte databaser eller levert i sanntid via ulike kanaler og i ulike former.

Anton er en kreativ, positiv og løsningsorientert konsulent som håndterer stress godt. Han tilegner seg raskt ny kunnskap og er vant til å sette seg raskt inn i nye problemstillinger.