Skip to main content
Christel Rekier

Grafisk designer

Christel Rekier


Som Belgisk grafisk designer med 15 års arbeid, har jeg fått kunnskap og erfaring ved forskjellige prosjekter i et telekommunikasjon selskap og ved samarbeid med forlag, forfatter, kommunikasjon agenter og privat person.

Takket være disse samarbeidsprosjekter, har jeg blitt veldig komfortabel med Adobe’s Creative Suite produkter som Photoshop, InDesign og Illustrator. Organisert og pliktoppfyllende, jobber jeg metodisk. Noe som gjør at jeg kan styre flere prosjekter samtidig men også jobbe med raske varierende frister.

Nysgjerrig og tiltrukket til utviklingen i yrke, nøler jeg ikke å gi av meg selv i andre felter og foreslå alternativer løsninger innen print og digital media. Denne nysgjerrighet gjør at jeg tilegne meg nytt kunnskap som hjelper meg å finne tekniske løsninger til utfordringer innen print og software.

Siden jeg er klar over at lagarbeid er essensielt for en problemfri drift av enhver bedrift, men også for egen utvikling, oppfordrer jeg til deling av kunnskap og nøler ikke med å lære nye ferdigheter for å hjelpe mine kolleger. Jeg kan også jobbe selvstendig i prosjekter som krever en viss grad av konfidensialitet.