Skip to main content

Seniorkonsulent

David Børresen

David har gjennom 22 prosjekter opparbeidet seg en meget solid kompetanse i Javascript/TypeScript. Han har jobbet både i offentlig og privat sektor med arkitektur- og systemutviklingsoppgaver.

Kunder har ønsket David i langvarige oppdrag, som for eksempel Schibsted Media Group. Her introduserte han blant annet headless CMS som understøtter flere fasetter i en rekke av Schibsted sine kundeportaler. Han har lang erfaring med f.eks. TypeScript, React, databaser, med rammeverk som Next.js, Moleculer Services, GraphQL og REST, med Kubernetes/Docker, Google Cloud Platform og AWS, med Travis og Git. David har gjennom sine år i bransjen vist at han behersker den smidige utviklingsprosessen godt innenfor ulike rammer.

David er allsidig. I tillegg til å kunne fordype seg i komplekse oppgaver har han en helhetsforståelse for de overordnede linjene. Dette har ført til at David har fått tillitt til roller som Scrum master, teamleder, tech lead samt arkitekt, og vil kunne støtte opp om eller ta denne rollen gjennom et prosjektløp.

David er en god refleksjonspartner, og er vandt med å hjelpe en kollega eller to når de hjelp. Han er opptatt av å dele kunnskap, for eksempel gjennom parprogrammering. Han er lidenskapelig opptatt av teknologi, deltar i faggrupper og bruker mye av fritiden sin på å holde seg oppdatert.