Skip to main content
David Børresen

Seniorkonsulent

David Børresen


Ekspertise i Teknologi og Ledelse
Med over to tiår i bransjen har David utviklet en eksepsjonell dybde i sin forståelse av Javascript/TypeScript, bevist gjennom et tosifret antall vellykkede prosjekter. Hans ekspertise spenner over både offentlig og privat sektor, hvor han har utmerket seg i roller som fokuserer på systemarkitektur og -utvikling.
 
Anerkjent og Etterspurt
Davids faglige dyktighet og pålitelighet har resultert i at klienter, som Schibsted Media Group, ofte etterspør hans tjenester for langvarige oppdrag. Ved Schibsted bidro han innovativt med implementeringen av headless CMS, en løsning som har forbedret flere aspekter av kundeportaler.
 
Teknisk Allsidighet og Designekspertise
Med en imponerende teknisk repertoar som inkluderer, men ikke begrenser seg til, TypeScript, React, og ulike databaser, samt rammeverk som Next.js, Moleculer Services, GraphQL, og REST. I tillegg har David de siste fem årene dypt engasjert seg i arbeidet med designsystemer og design tokens, en nøkkelkompetanse som fremhever hans forståelse for både teknisk implementering og visuell konsistens. Hans erfaring med Kubernetes/Docker, Google Cloud Platform, AWS, Travis, og Git, samt hans evne til å navigere i den smidige utviklingsprosessen under forskjellige prosjektforhold, understreker hans allsidighet og tilpasningsevne.
 
Lederskap og Samarbeid
Davids evne til å se det store bildet, sammen med hans kompetanse i komplekse oppgaver, har gitt ham roller som Scrum master, teamleder, tech lead, og arkitekt. Han er anerkjent for sin evne til å veilede og støtte team gjennom ulike prosjektfaser.
 
En Mentor og Innovatør
Som en reflektiv partner og mentor, er David kjent for sin evne til å bistå kollegaer, ofte gjennom delingsorienterte metoder som parprogrammering. Hans lidenskap for teknologi strekker seg utover arbeidstiden; han deltar aktivt i faggrupper og dedikerer fritiden til kontinuerlig læring og utvikling.