Skip to main content
Gunnar Gauslaa Bergem

Seniorkonsulent

Gunnar Gauslaa Bergem


Gunnar har jobbet som utvikler siden 2005, i tillegg til arbeid med teamledelse, arkitektur og rådgivning. Gunnar er fullstack-utvikler og har bred kompetanse både på database, backend og frontend. Han er utdannet sivilingeniør i datateknikk ved Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet (NTNU). 

Gunnar har lang erfaring med systemutvikling i Java, i tillegg har han mye erfaring med frontend-programmering i JavaScript og HTML5 med tilhørende teknologier som React og Elm. Han trives med å lære seg nye språk, teknologier og metodikker, og har dermed et godt grunnlag for å velge riktig verktøy til jobben. Innenfor systemutviklingsfaget er Gunnar en pådriver for kontinuerlige leveranser, smidig utvikling, automatisert testing og ytelsestesting. 

Hans kolleger beskriver han som en man kan stole på, teknisk flink, løsningsorientert og hjelpsom. Han er sosial og glad i å jobbe i team i tillegg til at han også er selvdreven og tar tak i oppgaver på eget initiativ. Gunnar får svært gode tilbakemeldinger fra både kunder og kolleger på sine faglige såvel som mellommenneskelige egenskaper.