Skip to main content
19. september 2023 | Livet i JPro

10 år i JPro

Frode Rystad og Christian Wiik har jobbet ti år i JPro! Dette ble markert med utdeling av slipsnål på festmiddagen vår i Praha i helgen.

Mye har skjedd de siste ti årene. Vi er så takknemmlig for at Frode og Christian jobber hos oss.

Litt om tiden i JPro så langt. 

Kort tid etter oppstart i 2013 tok Christian på seg et oppdrag med seks måneders varighet hos NRK. Ti år senere har han og teamet bygget opp en populær sky-basert plattform for integrasjon, der han har vært delaktig på de fleste områder underveis. Faglig sett ligger Christians tyngdepunkt på backend-utvikling og integrasjon, der det nå for tiden handler mest om utvikling av sky-baserte applikasjoner med Kotlin på Kubernetes. Som del av et dyktig team med frihet til å ta fornuftige avgjørelser er dette en arbeidshverdag han trives godt med. Det har dessuten blitt flere barn underveis, så etter noen år med mye babygrøt og bleier er Christian happy for igjen å kunne koble seg på firma-turer og annen hygge omkring mat og drikke med gode kolleger.

Frode har ikke vært like trofast mot kundene sine som Christian disse ti årene, og har jobbet rundt for Skatteetaten, KMD/Valgdirektoratet, Nets, Digitaliseringsdirektoratet og Politiets IT-enhet. Også Frodes erfaring er tyngst på backend-utvikling og integrasjon; hovedsakelig med Java, Spring Boot og Kubernetes - selv om han av og til også fusker i frontend-faget. På sin vei har han gjort dypdykk i emner så forskjellige som tidshåndtering, kryptering og Kafka. Kundene bruker Frode i roller som lead developer, løsningsarkitekt og utvikler. Frode bidrar der han kan, og er strålende fornøyd bare han beholder hendene på tastaturet og får kodet daglig - helst med et whiteboard innen rekkevidde.

 

Vi ser frem til de neste ti årene!

Livet i JPro