Skip to main content
19. juni 2023 | Livet i JPro

Årets sommeransatte i JPro

I år har vi tre studenter som har sommerjobb hos JPro. Arbeidsoppgavene deres vil variere, men de kommer hovedsakelig til å jobbe med intranettet vårt. Men først er det på tide å presentere dem.

Ulrik

Hei, jeg heter Ulrik, er 24 år og er akkurat ferdig med fjerde året på Ingeniørvitenskap og IKT ved NTNU. Jeg har valgt maskinteknikk som spesialisering og trives veldig med det. På fritiden liker jeg alt av aktivitet og sport. Fotball har jeg spilt hele livet, men har også vært innom basketball, volleyball og ishockey. Det å samle en vennegjeng og spille litt beachvolleyball en sommerdag er også aldri feil. På vinteren kan du finne meg på fjelltopper med randonee utstyret mitt kjørende i pudder, men denne vinteren har skiene blitt erstattet med et surfebrett siden jeg har vært på utveksling i Australia.

De første dagene hos JPro har vært fantastiske. Har møtt mange hyggelige kollegaer, lært masse på den korte tiden jeg har vært her og ikke minst spist den berømte lunsjen. Jeg ser frem til å få enda mer relevant arbeidserfaring, utfordre meg selv og få en smakebit på hvordan IT-konsulent livet er. Så langt har det vært veldig bra. Jeg gleder meg til fortsettelsen og er takknemlig for at JPro har gitt meg denne muligheten. 

Hei! Mitt navn er Sophie Xu og jeg er 23 år gammel. Jeg går tredje år på studielinjen Industriell Økonomi og Teknologiledelse med spesialisering i datateknologi ved NTNU. På fritiden liker jeg å lese, brodere eller gå tur med kattene. Jeg er også veldig glad i å bake og lage mat med familien. 

Å jobbe som sommerstudent ved JPro er en fantastisk mulighet til selvforbedring og jeg har allerede lært en del på den korte tiden jeg har vært her. Det er veldig gøy at prosjektet vi har fått tar for seg litt forskjellig slik at jeg får prøve nye ting samtidig som jeg får videreutvikle mine programmeringsferdigheter. 

Det er et veldig godt miljø her hos JPro, med hyggelige og hjelpsomme kollegaer, og jeg ser frem til å tilbringe sommeren her! 

Sophie
Torbjørn

Hei, mitt navn er Torbjørn Vitsø og jeg går første året på industriell kybernetikk to-årig master ved NTNU i Trondheim. Tidligere har jeg en bachelor som maksiningeniør med spesialisering innen maskinkonstuksjon. På fritiden liker jeg å holde meg i aktivitet, og det går for det meste i fotball, langrenn og rando. Itillegg nyter jeg gjerne et godt måltid og god drikke med venner. 

Jeg er veldig takknemelig for muligheten jeg har fått hos JPro, og gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer. Det blir god erfaring jeg kommer til å ta med meg videre i studiet og senere i arbeidskarrieren. Jeg har allerede fått et veldig godt inntrykk av medarbeiderene på huset og ser frem til å tilbringe sommeren hos dere!

Blogginnlegg, Livet i JPro