Skip to main content
01. mai 2023 | Livet i JPro

Nye ansatte i mai

JPro forstetter å vokse med to nye konsulenter som har begynt 1. mai. 

Velkommen til…

Frode Roxrud Gill profile bildet

Frode Roxrud Gill

Frode er utdannet ved Høgskolen i Agder og har 25 års erfaring som utvikler. Han er i dag en fullstack seniorutvikler med omfattende erfaring og kompetanse innen arkitektur, design og implementering av sikker og optimalisert kode. Frode har lang erfaring innen offentlig sektor og har blant annet jobbet som utvikler for Politiets IKT-tjenester, Brønnøysundregistrene, NAV og Skatteetaten for å nevne noen.

Det siste året har Frode jobbet som utvikler for Politiets IKT-tjenester. Her jobber han med BL som er politiets saksbehandlingsystem for straffesaker. I rollen som utvikler har han utviklet BL-klient-delen av Langtidslager i Smalltalk og oppgradert og reimplementert Tilgangskontroll i Java/Spring Boot på backend og Angular på frontend.

 
Bram Bezem profile bildet

Bram Bezem

Bram er en erfaren fullstack-utvikler med bred erfaring fra offentlig sektor og mediebransjen. Han har fokusert på backend men også flere års erfaring med infrastruktur og frontend. Han har vært med på alle faser av utviklingsprosessen fra design, utvikling og testing til drift og forvaltning. Bram er vant å jobbe smidig i tverrfaglige team og streber alltid etter kode med god lesbarhet og testdekning.

På et personlig plan er Bram selvdrevet, initiativrik og flink til å sette seg inn i nye domener. Han er gjerne en sparringpartner for andre på teamet fordi han forstår viktigheten av kompetansedeling og en felles forståelse av behovene.

Trenger du dyktige utviklere til ditt prosjekt?

Vi har levert senior utviklere til private og offentlige aktører i over 20 år. Hva kan vi gjøre for deg og din bedrift? Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat.

Livet i JPro