Skip to main content
02. mars 2023 | Livet i JPro

Nye ansatte i mars

JPro vokser og startet 2023 med to nye konsulenter som har begynt 1. mars

Velkommen til…

Marius Nilsen Kluften profile bildet

Marius Nilsen Kluften

Marius Nilsen Kluften er en pragmatisk utvikler som har gjennom mange prosjekter opparbeidet seg en meget solid kompetanse i React og TypeScript. Han har alltid fokus på sluttbrukerens behov, og har stor fokus på å finne ut av problemet for å finne den beste løsningen.Marius har god erfaring med å introdusere og implementere teknologi som andre utviklere elsker å jobbe med, som også gir en digg opplevelse for kunden når applikasjonene fungerer som det suser. Han har jobbet med alt fra justering av farge på knapper til mer kompliserte CI/CD løp for å understøtte web-applikasjoner som gir den beste kunde- og utvikler-opplevelsen.Kundene setter pris på Marius sin lidenskap for faget og han deler med glede det han plukker opp av kunnskap med de som vil lære. Han bruker mye av fritiden sin på å dyrke faget og deltar i flere faggrupper og meetups.For tiden er han mest interessert i:

  • React/NextJS, Svelte/SvelteKit og SolidJS
  • TypeScript, Elixir og Rust
  • TailwindCSS
  • Tanstack Query, Zustand
FredrikHaugseth profile bildet

Fredrik Haugseth

Seniorkonsulent innen systemutvikling med mastergrad i informatikk fra Universitetet i Oslo. Over fire års erfaring som IT-konsulent i prosjekt hos Utviklings- og kompetanseetaten (UKE) i Oslo kommune.

Jobbet som utvikler og tech lead, og har vært en del av et miljø bestående av 50-60 utviklere med ansvar for over 500 mikrotjenester.

Solide erfaringer innen forvaltning, vedlikehold, og videreutvikling av Java-applikasjoner. Solid erfaring med å sette opp DevOps-verktøy og benytte disse. Trives å jobbe med rammeverk, og fokuserer på kvalitet og enkelhet.

Trenger du dyktige utviklere til ditt prosjekt?

Vi har levert senior utviklere til private og offentlige aktører i over 20 år. Hva kan vi gjøre for deg og din bedrift? Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat.

Livet i JPro